Startpagina

Not Enrolled
Video format is not supported, use Youtube video or MP4 format.

Je moet de cursussen in oplopende volgorde kopen en doen.
Keer terug naar mijn cursuspagina of bezoek onze winkel.

Mijn vakken Winkel

Startpagina

___ Zet je hersens vast aan het werk!

___ Krijg je intellectuele warming-up

Registreer je nu en begin

Een voordeel behalen

Online opwarmer voor bridgers.
Bereid je voor op het toernooi met de coach van het Zwitserse Nationale Team.

Over het idee

Over het idee

Intellectuele warming-up voor bridgespelers

Intellectuele warming-up voor bridgespelers

Martens University Training Center is een uitstekende plaats om je bridgevaardigheden te verbeteren en je geest te scherpen voor het komende bridgeseizoen, maar ook voor een informele ontmoeting met je vrienden.

Kies je niveau

We hebben trainingsprogramma's voor verschillende spelers met verschillende vaardigheidsniveaus. Start with Basis, Intermediair en Meester. Elk trainingsprogramma is verdeeld in dagen (maandag tot zondag). Elke dag is een uitgebreide set van verschillende materialen die je Bridge geest zal aanscherpen, ongeacht hoe ver je bent in je training.

Vergelijk je scores met die van anderen

Je kunt je huidige bridge niveau vergelijken met spelers over de hele wereld dankzij een cumulatief scoresysteem. Ga de uitdaging aan, beantwoord quizvragen, verdien punten en vergelijk je scores met die van andere spelers van jouw niveau.

Oefen online

Alle opleidingsmaterialen zijn online beschikbaar op desktop- en mobiele toestellen. Je kunt altijd en overal inloggen op het platform. Alles wat je nodig hebt is toegang tot het internet.

Behaal voordeel in het volgende spel

De trainingsmethoden en -materialen die in onze programma's worden gebruikt, zijn voorbereid door Krzysztof Martens. De programma's zijn gebaseerd op levenslange ervaring opgedaan tijdens het coachen van de beste nationale teams, zowel vrouwen als mannen, wereldwijd.

Bereid je voor op het toernooi. Behaal een voordeel.

Bereid je voor op het toernooi.
Behaal een voordel.

over de opleidingsprogramma's

over de opleidingsprogramma's

3 moeilijkheidsgraden

3 moeilijkheidsgraden

Welke is de jouwe?

over het platform

over het platform

Snelle stap voor stap gids.

Snelle stap voor stap gids.

Zes eenvoudige stappen om het meeste uit deze cursus te halen.

1. Maak een account aan

Maak een account aan om toegang te krijgen tot de gratis inhoud. Het betreft een reeks lezingen en quizvragen ontworpen door een ervaren bridge coach Krzysztof Martens om je voor te bereiden op je volgende grote evenemen.

2. Bekijk de gratis inhoud

Zodra u een account aanmaakt en inlogt, vind je een lijst met cursussen die voor jou beschikbaar zijn in de rubriek 'Mijn cursussen'.

3. Kies je opleidingsniveau

Je kunt kiezen uit 3 moeilijkheidsgraden: Basis, Intermediair, en Meester.

4. Doe de lessen opeenvolgend

Om je score te kunnen vergelijken met die van andere spelers, staan wij alleen toe dat je de lessen stap voor stap doorloopt. Je kunt geen les overslaan en naar de volgende gaan. Je kunt dus niet een les overslaan om naar de volgende te gaan!

5. Controleer je algemene score

De meeste lessen eindigen met een quizvraag. Zodra je je antwoord geeft, zie je je huidige totaalscore. Het zal worden bijgewerkt telkens als je een antwoord geeft op de volgende quizvraag. Als je alle lessen hebt afgerond, kun je de scores bekijken in het gedeelte 'Mijn cursussen'.

6. Lees het commentaar van de coach

Elke keer dat je een vraag oplost verschijnt er een commentaar van de coach. Hij zal je vertellen wat de meest gewaardeerde antwoorden zijn, en zijn aanpak uitleggen.

Bereid je voor op het toernooi. Behaal je voordeel.

Bereid je voor op het toernooi.
Een voordeel behalen.

over de coach

over de coach

Krzysztof Martens

Krzysztof Martens

Bridge Olympisch Kampioen en professioneel bridge coach met meer dan 30 jaar ervaring als mentor van de beste nationale bridgeteams over de hele wereld. Momenteel coach van het Zwitsers Nationaal Team, regerend wereldkampioen.